Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Здоров'я

Відеоробота львівського оператора може потрапити в Женеву на кінофестиваль

Під час 73-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка відбудеться в травні, в Женеві пройде перший кінофестиваль “Здоров’я для всіх”. Про це сьогодні, 12 січня, на своїй Facebook-сторінці написала екс-міністр охорони здоров'я Уляна Супрун.
На ньому будуть представлені найкращі відеороботи з усього світу. Можливо, там буде і ваша, якщо візьмете участь у конкурсі!
Для цього необхідно надати відео (згодиться й записане на смартфон). Це має бути сюжет, герой чи герої якого допомагають людям навколо стати здоровішими. ВООЗ хоче дати можливість кожному познайомити глядача зі своєю історією. І, водночас, донести, наскільки важливим є поодинокий вклад людей у глобальне здоров’я та якість життя.

Відео можуть бути зняті в трьох категоріях:
  • Відео нарис (3-8 хвилин). Історія має бути про те, як одна людина чи спільнота розв'язують проблеми щодо здоров’я, знаходять вихід зі складних ситуацій та стають провідниками змін.
  • Анімація (1-5 хвилин). Тут можна розповісти про особистий досвід / проблеми й рішення на шляху зміцнення здоров’я людства / роз’яснювальні питання щодо здоров’я.
  • Сюжет про роботу медсестер і акушерок (3-8 хвилин). 2020 рік — Міжнародний рік медичної сестри та акушерки. Тому цій темі присвячена окрема категорія. Сюди можна подавати відео будь-якого жанру.
Усі роботи можуть бути зняті будь-якою мовою. Лише потрібно забезпечити англійські субтитри.
Не обов’язково знімати відео чи робити анімацію з нуля. На конкурс можна подати вже готову роботу, зняту не пізніше 1 січня 2017 року. Головне, щоби вона відповідала критеріям.
У кожній номінації журі відбере 15 робіт. Їх і показуватимуть під час сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я. Призи й нагородження також будуть 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ