Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Відкриттям Форуму видавців ми відкриваємо другий фронт, - Баляш

Мені дуже приємно, що в такий важкий для нашої країни час у Львові відкрився Форум видавців і читачів. Проведення культурних заходів під час бойових дій завжди викликає певні сумніви, адже на фронті люди воюють, а тут - святкують. В душі постає питання, чи на часі це? Однак, нині я ще раз переконався, що це справді потрібно, адже у такий спосіб ми також воюємо – книгою за свідомість і розум людей. Про це після відкриття Форуму видавців у Львові вчора, 9 вересня, сказав депутат Львівської обласної ради, меценат 22 Форуму видавців і читачів Олег Баляш.

Він переконаний, що майбутнє України – це освічені, читаючі громадяни.

«Тільки ті , хто не читає, повторює помилки минулого. Усі ті помилки вже описані в книгах, і ми мали б їх просто вивчити, щоб не повторювати. Відкриттям Форуму видавців ми наче відкриваємо другий фронт. Боротьба на цьому фронті буде запеклою, адже нам потрібно відвоювати свідомість, розум і знання», - сказав Олег Баляш.

Він також розповів, що цьогоріч планує піти на Форм видавців із своїм сином.

«Ми щороку відвідуємо Форму видавців. Для себе я завжди дивлюся спеціалізовані книги, які пов’язані з моєю професійною діяльністю, - з економіки та бізнесу. Але у мене є десятирічний син, який теж любить читати, то ж йому ми обираємо дитячі книги.

Наша країна за два роки війни дуже змінилася, і книга теж. При цьому українська книга сьогодні, як ніколи, потребує підтримки. Особисто я маю намір усіляко підтримувати українських видавців. І перевагу насамперед віддаватиму саме українській книзі», - сказав Олег Баляш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ