Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відповідальність за атаку на "Боруссію" беруть ліворадикали, - ЗМІ

На антифашистському інтернет-порталі з’явився лист, в якому відповідальність за вибухи біля автобуса дортмундської «Боруссії» беруть на себе прибічники ліворадикальних поглядів.

Як повідомило «Бі-бі-сі» з посиланням на агентство DPA, у листі напад пояснюється нібито толерантністю клубу до расистів і правих фанатів.

Як повідомляв УНІАН, на місці вибухів було знайдено записку, яка, за інформацією німецьких ЗМІ, починається словами "В ім'я Аллаха, милостивого і милосердного".

В листі згадуються теракт на різдвяному базарі в Берліні в грудні 2016 року, а також стверджується, що німецькі літаки Tornado в Сирії беруть участь у вбивстві мусульман халіфату так званої "Ісламської держави". Тому з цього моменту спортсмени та інші відомі особистості "в Німеччині та інших країнах-хрестоносців" значаться в "смертному списку "Ісламської держави". Автори цього листа заявляють, що це буде діяти до тих пір, як німецькі Tornado не будуть виведені з Сирії, і не буде закрита американська авіабаза в німецькому Рамштайні.

УНІАН
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ