Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відтепер, уклавши угоду з ЖЕКами, мешканці Львівщини знатимуть, за які послуги вони платять

У зв’язку з введенням нових тарифів на послуги з утримання будинків, що нараховуватимуться індивідуально для кожного будинку, комунальні підприємства Львова розпочали укладати договорів з мешканцями. Про це „Гал-info” повідомили сьогодні, четвертого березня, у прес-службі ЛМР.
Уклавши договір, мешканець може відмовитись від деяких послуг, або замовити додаткові, як-от вивезення негабаритних відходів, прибирання підвалів, технічних поверхів та покрівель, технічне обслуговування електроплит тощо.
Як повідомив голова Франківської районної адміністрації Ігор Базарник, у Франківському районі з мешканцями укладено 55 угод. Працівники ЛКП розносять угоди мешканцям додому для ознайомлення, а за день-два забирають підписану.
За словами Ігора Базарника, львів’яни знатимуть скільки і за яку послугу вони платять. Якщо якась з послуг не надаватиметься, варто скласти акт і зареєструвати його в ЖЕКу з вимогою перерахувати оплату за місяць у зв’язку з ненаданими послугами. Це можна буде зробити, уклавши угоду з ЖЕКом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ