Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відзавтра електротранспорт міста працюватиме з 6:00 до 22:00 год

За інформацією ЛКП "Львівелектротранс", відзавтра, 1 березня, весь міський електротранспорт, окрім тролейбусного маршруту №29, курсуватиме з 06.00 до 22:00 год. Останній рейс із Залізничного вокзалу – о 22.15 год.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Про це інформує пресслужба ЛМР.

 «І трамваї, і тролейбуси курсуватимуть за спеціальним режимом руху. У разі повітряної тривоги – транспорт зупиняється, а пасажири повинні перейти у найближче укриття. Ми просимо львів’ян та гостей нашого міста з розумінням поставитися до особливостей роботи електротранспорту, оскільки працівники нашого підприємства – водії трамваїв та тролейбусів, монтери колії, наші працівники із служби енергогосподартва, з безпеки руху та інші – долучені до формування оборонних заходів у місті», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадуємо, у Львові з 22.00 до 06.00 год діє комендантська година, відтак внесено зміни у розклад руху громадського транспорту.

«У двох світових війнах львівські трамваї героїчно виконували різні завдання: перевозили пошту, поранених, військових. І сьогодні ми зробимо все для перемоги Збройних сил України! Слава Україні! Героям Слава!», - заявили у ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ