Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відзначили переможців конкурсу дитячої творчості "Золотий мольберт"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
У Львівському національному музеї імені Андрея Шептицького відбулась урочиста церемонія нагородження фіналістів ХІХ Міжнародного конкурсу дитячої творчості "Золотий мольберт". Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Щорічно цей конкурс проводять, щоб залучити до творчої діяльності й розвитку креативного візуального мислення талановитих дітей віком від 3 до 18 років. Завдяки цьому дітям допомагають розвивати свої здібності та популяризувати творчість.

Переможців привітав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"Вважаю, що "Золотий мольберт" - це чудова багаторічна традиція, яка презентує нам неповторне дитяче мистецтво. Сьогодні така мистецька подія вкотре об’єднала талановитих діток з різних областей України. Розглядаючи їхні художні роботи, я ще раз переконуюся, що мистецтво, яке творять наші діти, промовляє до нас по-особливому. І ми дуже пишаємося молодими талантами України. Я щасливий вітати сьогодні усіх фіналістів конкурсу! Ви – наша гордість! Пам’ятайте, що свій талант потрібно постійно розвивати й працювати над ним, щоб досягти якнайкращих результатів. Тож продовжуйте творити мистецтво та прославляти нашу країну", - зазначив очільник області.

У конкурсі відзначили 38 переможців. Основну нагороду – "Золотий мольберт" здобула Дарина Мельник зі Львова. Усіх фіналістів нагородили золотими медалями, дипломами та цінними подарунками. А також переможці отримали путівки на навчання в Арт-резиденцію "Роза вітрів".

Серед журі конкурсу - народні художники України, викладачі Львівської Національної академії мистецтв, Харківського художнього ліцею та Полтавської школи мистецтв, художники Дитячої школи народних мистецтв та переможець конкурсу "Золотий мольберт" попередніх років.

Довідково.

Міжнародний Форум дитячої творчості "Золотий мольберт" з 2003 року відбувається за підтримки благодійної організації "Львівська дитяча галерея". Щорічно учасниками конкурсу є діти та молодь з різних міст та населених пунктів як України, так і за кордону.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ