Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вінничанин завітав до Львова, озброївшись револьвером

1 серпня 2006 року у Львові затриманий громадянин П., 1981 р.н., що проживає у  Вінниці, непрацюючий, у якого було виявлено та вилучено бойовий револьвер калібру 7.65 мм, придатний до стрільби та споряджений патронами у кількості 6 шт. калібру 7.65 мм. Повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

 Як зазначили в центрі громадських зв’язків УМВСУ у Львівській області,   незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається за статтею 263 Кримінального Кодексу України.
„Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років…
Звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої”, - йдеться в статті 263.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ