Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Віртуози Львова» зіграють у Митрополичих садах концерт "Від Вівальді до Маккартні"

19 червня о 19:30 у квітучих Митрополичих садах лунатиме вишукана класика для всіх від камерного оркестру "Віртуози Львова" - концерт "Від Вівальді до Маккартні".

Музиканти проведуть Вас через чарівний світ музики, починаючи з легких творів Штрауса, Моцарта та Вівальді, до композицій, які стали сучасною класикою – творів Пола Маккартні та пісень з улюблених фільмів, повідомляють організатори компанія "BIGSHOW Agency". 

Концерт відбудеться в рамках проєкту  “Україна 30” - унікальної серії концертів, до 30 річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики до класики).

"Дозвольте собі на кілька годин поринути в інший світ, в якому поєдналися легендарні мелодії у виконанні кращого оркестру та атмосфера сакрального місця з вражаючим краєвидом на історичну частину Львова. І все це - під спів пташок та захід сонця з Святоюрської гори. Музика, легке вино і аромати літнього саду подарують Вам справді чарівний вечір, який захочеться згадувати ще довго", - зазначають у  компанії "BIGSHOW Agency". 

Це буде один із серії літніх концертів, організованих "BIGSHOW Agency" у Митрополичих садах. 

Концерт буде проходити з дотриманням усіх правил безпеки. Квитки можна придбати за посиланням: https://bigshow.ua/events/klasika-v-sadu/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ