Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Вісім партій львівського КОДу підписали заяву - без "Свободи" "Фронту змін" і "Батьківщини"

ЛОО «Наша Україна», ЛКО НРУ, ЛКО «Українська партія», ЛОО «Україна Соборна», ЛКО УРП, ЛОО УРП «Собор», ЛОО ПРП та ЛОО Партія захисників Вітчизни підтримали ініціативу громади щодо дій на виборах 2012 року. Пропозицію врахувати думку громадських організацій запропонувала у проекті відповідної заяви ЛОО «Наша Україна» учора,15 березня, під час засідання львівського КОДу. Повідомила прес-служба політичної партії «Наша Україна».

«Основою документу є звернення громадськості до виборців та національно-державницьких сил від 15 лютого 2012 року. Мусимо врахувати думку громадськості щодо механізму єднання на виборах 2012 року. Щоб отримати підтримку громади, опозиція має дослухатись до думки людей щодо кандидатів в єдиному списку та на мажоритарних округах. Адже перемога на виборах – це наша спільна справа, справа всіх українців», - зазначає народний депутат України Володимир В’язівський.

У тексті заяви йдеться про те, що національно-демократичним силам необхідно йти на вибори єдиним відкритим списком; на мажоритарних округах необхідно висувати узгоджених кандидатів з представників місцевих громад та визначати їх в результаті діалогу з громадою; майбутні парламентарі повинні бути відомими як активні борці за незалежність, мати досвід державотворення, авторитет у суспільстві і т.д.

Під заявою підписались: В.В’язівський (ЛОО «Наша Україна»), А.Корнат (ЛКО НРУ), О.Канівець (ЛКО «Українська партія»), А.Терпиляк (ЛОО «Україна Соборна»), В.Будулич (ЛКО УРП), С.Середа(ЛОО УРП «Собор»),О.Бас (ЛОО ПРП), П.Барнацький (ЛОО Партії захисників Вітчизни).

Представники інших політичних партій взяли документ для обговорення на засіданнях у своїх керівних органах. Заява є відкритою для підписання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ