Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військових та їх родини запрошують у проєкт психологічної та духовної реабілітації

Проєкт спрямований на зміцнення родинних звʼязків, відновлення взаєморозуміння, довіри, близькості та духовних цінностей родини. Про це повідомили у Львівській ОВА.
Фото: Координаційний Центр Підтримки Цивільного Населення

Військових та їх родини запрошують взяти участь у проєкті психологічної та духовної реабілітації. До участі запрошують ветеранів, військових та обов'язково членів їх родин: дружин та дітей.

З 30 серпня по 8 вересня відбудеться наступний 5-й заїзд у межах проєкту «Реабілітації родин військових» на базі тренінгового центру у Львівській області. 

Проєкт спрямований на зміцнення родинних звʼязків, відновлення взаєморозуміння, довіри, близькості та духовних цінностей родини. 

Участь повністю безкоштовна. Проїзд, проживання, харчування, фаховий супровід психотерапевтів та священника, виїзні екскурсії по програмі включені.

Організатори: Патріарший паломницький центр Української греко-католицької церкви за підтримки БО «Мудра справа». В межах співпраці з Координаційним центром підтримки цивільного населення при ЛОВА та допомозі сімʼям родин військовослужбовців.

Щоб взяти участь потрібно зареєструватись.

Менеджер зв'яжеться з вами після опрацювання даних, якщо цей проєкт підходить для вас.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ