Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Військовий експерт прогнозує ліквідацію ватажка "днр"

Ватажки терористів "ДНР" і "ЛНР" будуть ліквідовані одразу, як тільки почнеться вирішення конфлікту на Донбасі. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов у коментарі "Обозревателю".

За його словами, під виглядом охоронців поруч з Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким вже ходять люди, які "у відповідальний момент не дадуть зробити неправильний крок убік".

"Я думаю, що у нього (Олександра Захарченка, – "24") доля дуже плачевна, тому що, якщо почнеться вирішення конфлікту – його ліквідують. Він дуже багато знає. Так само, як і всіх польових командирів. Він уже настільки глибокого заліз, що його залишилося тільки ліквідувати",– вважає Жданов.

Експерт додав, що ліквідацію ватажків бойовиків "ЛДНР" можуть прискорити дії президента Франції Еммануеля Макрона, який намагатиметься допомогти вирішити кризу на Донбасі. І як тільки почнеться цей процес – треба буде зачистити всі кінці та прибрати всі прямі докази.

"Такі люди як Захарченко та Плотницький будуть тягнути свою лямку до кінця. Якщо вони зроблять крок у сторону або стрибок на місці, це буде розцінено як провокація, і вони будуть одразу ліквідовані, за принципом: "незамінних немає", – підкреслив Олег Жданов.

Канал новин 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ