Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військовий комісар подав апеляцію у справі про «списки ганьби»

Через оприлюднення списків ухильників від військової служби правоохоронці відкрили провадження щодо Львівського обласного військового комісара Олександр Тіщенка. Сьогодні, 1 березня, на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук він повідомив, що подав апеляцію, передає Гал-інфо.
Олександр Тіщенко.

Як повідомляло Гал-інфо, ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих» заявила, що не поділяє рішення суду щодо військового комісара Львівщини Олександра Тіщенка. Бійці АТО оголосили збір коштів на сплату штрафу, який призначили військовому комісару за оприлюднення списків тих, хто ухиляється від військової служби.

Lviv.FM: Через оприлюднення списків ухильників правоохоронці відкрили провадження

Олександр Тіщенко своєю чергою заявив: «Дорогі побратими, учасники бойових дій! Дякую Вам за щиру і моральну підтримку! Для мене вона дуже важлива. Ми усвідомлюємо, в який непростий час доводиться жити. Але саме від наших вчинків, переконань та принциповості залежить майбутнє нашої держави.

Хочу повідомити, що я подав апеляцію на прийняте рішення суду. І вірю в справедливе правосуддя. За будь-яких обставин я готовий нести відповідальність за свої рішення та вчинки самостійно.

Львівський військкомат вивісив «списки ганьби» - 15 тис. ухилянтів

Мені вкрай близька Ваша ініціатива щодо підтримки наших поранених солдат, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Така допомога надзвичайно потрібна нашим воїнам навіть більше у моральному плані: вони повинні щомиті і у всьому відчувати всебічну підтримку: ми з Вами очікуємо їхнього щонайшвидшого одужання. Тому долучаюся до цієї ініціативи та перераховую кошти на Ваш рахунок. Слава Україні! Героям Слава!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ