Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вкінці львів’яни будуть задоволені новою транспортною схемою, - Садовий

«Ми передбачали, що будуть зауваження. Нова справа в перші місяці входить у життя достатньо складно. Але в цілому я переконаний, що вкінці львів’яни будуть задоволені новою транспортною схемою», – заявив сьогодні, 3 січня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий. Так він прокоментував те, що з 1 січня у Львові запровадили нову транспортну схему, що викликало хвилю обурення з боку мешканців міста.

«Сьогодні працюють експерти управління транспорту, кожне зауваження громадян аналізується. Чи це є зауваження, яке не було враховане на громадських слухань, чи це є просто побажання. Знаєте, люди іноді хочуть, щоб автобус під’їжджав під їхній під’їзд, але так транспорт організувати не можна», – додав міський голова.

Крім того, за його словами, кожного дня комісії управління транспорту будуть аналізувати, складати протоколи про порушення. «Там в умовах передбачені дуже серйозні покарання за порушення у роботі громадського транспорту», – зазначив Андрій Садовий.

«Подивіться нині на центральну частину міста – проспект Свободи. Як ви зауважили, вона не є сьогодні перевантажена транспортом, як це було раніше, коли в нас «бусики» йшли один за одним», – наголосив мер.

Андрій Садовий нагадав, що нову транспортну схему розробила компанія «Луїс Бергер» спільно з фахівцями Львівської політехніки. «Вони багато чого врахували», – підкреслив він.

Також Андрій Садовий додав, що за потреби вводитимуть додаткові маршрути – резерв транспорту є.

«Давайте ми пропрацюємо з тою схемою тижні два, потім проаналізуємо, побачимо всі плюси і мінуси. Є нова схема. Стара схема вже не функціонує, до неї вже не можна повернутися ні юридично, ні фізично», – заявив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ