Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада Німеччини хоче відкликати 22 тис. автомобілів Porsche Cayenne

Влада Федеративної республіки Німеччина (ФРН) вимагає відкликати 22 тис. автомобілів Porsche Cayenne через те, що в автомобілях приховували рівень викидів шкідливих газів в атмосферу, - РБК-Україна.

"В автомобілях з трилітровим дизельним двигуном приховували рівень викидів шкідливих газів в атмосферу. Компанія повинна відкликати 22 тис. автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Федеральний міністр транспорту Німеччини Александер Добріндт заявив, що дизельні автомобілі Porsche Cayenne приховували реальний рівень викидів шкідливих газів в атмосферу.

Він повідомив, що в моделях Porsche Cayenne було встановлено незаконне програмне забезпечення, яке на тестових майданчиках приховує рівень викидів.

Так, компанія повинна відкликати 22 тис. трилітрових авто Porsche Cayenne TDI Euro 6 у всій Європі. Крім того, автомобілів цієї моделі в Німеччині не будуть видавати дозвіл на експлуатацію.

Відзначимо, "дизельний скандал" навколо концерну Volkswagen, в який входить компанія Porsche AG, розпочався у вересні 2015 року, коли виявилося, що програмне забезпечення на автомобілях VW приховує реальні обсяги викидів шкідливих газів в атмосферу під час відповідних тестів.

Раніше повідомлялося, що німецька компанія Porsche, що входить в концерн Volkswagen, може відмовитися від виробництва машин з дизельними двигунами.

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ