Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водії автобуса збирали з пасажирів гроші нібито для того, щоб пройти прикордонно-митний контроль „без проблем”

17 червня у пункт пропуску «Краковець» для проходження прикордонно-митного контролю заїхав туристичний автобус сполученням Львів – Прага. Водії автобуса М. та Н. запропонували всім пасажирам зібрати по 5 євро, нібито для того, щоб без проблем пройти прикордонно-митний контроль.  Деякі пасажири відмовилися платити данину і звернулися із заявою про вимагання грошей до представників Державної прикордонної служби. Водії-вимагачі змушені були віддати гроші пасажирам, ще й написати пояснення прикордонникам щодо факту вимагання грошей.

  По тому заяви громадян,  пояснення водіїв та пасажирів автобуса було передано до правоохоронних органів.  Після оформлення всіх  необхідних документів туристичний автобус поїхав далі по маршруту.
В зв’язку з вищенаведеними фактами прес-служба Західного регіонального управління звертається до усіх громадян, які слідують автобусами через західний кордон України, - збирання коштів водіями або іншими особами для проходження прикордонно-митного контролю є незаконним. Про будь-які факти вимагання грошей просимо одразу повідомляти представників Державної прикордонної служби або телефонувати за «телефонами  довіри», які вказані на інформаційних щитах у всіх міжнародних пунктах пропуску. Повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ