Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водіїв львівських автобусів одягнуть у спеціальну форму

Невдовзі водіїв львівських автобусів одягнуть у спеціальний одяг. Для цього Асоціація «Львівський пасажирський транспорт» оголошує конкурс на пошиття фірмового одягу для водіїв, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Пропозиції приймають до 12 вересня цього року за адресою м. Львів, вул. Лесі Українки, 7, тел.:235-40-97. Переможця конкурсу визначатимуть на засіданні ради Асоціації.

 

«Дуже добре, що Асоціація прийняла таке рішення. Багато говорилося про необхідність змін, про покращення якості та культури перевезень. А це вже є великий крок у цьому напрямку», - говорить заступник начальника управління транспорту та зв’язку Ігор Собенко.

 

За словами виконавчого директора Асоціації «Львівський пасажирський транспорт» Михайла Єдинака, для водіїв буде пошито близько 1 тис. комплектів спецодягу, у який входитиме сорочка, краватка, піджак та штани. «Ми плануємо, що у листопаді наші водії уже курсуватимуть у новенькій формі. Це буде так-званий другий етап у зміні зовнішнього вигляду водіїв. Адже з середини літа більшість перевізників запровадила для своїх водіїв нову форму виїзду – світла сорочка і краватка», - говорить Михайло Єдинак.

 

Як відзначають у Асоціації, зараз зразковими у дотриманні дрес-коду сорочка-краватка є водії маршрутів №№32, 52, 60, 62, 67, 71, 72, 76, 88, 94.

 

Нагадаємо, у Львові є 83 діючі міські маршрути.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ