Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водіїв та пішоходів просять бути обережними: на дорогах слизько

Львівський Гідрометцентр застерігає про несприятливі погодні умови. Відтак, просимо водіїв та пішоходів бути обережними. Через невисоку температуру та опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг, на дорогах та тротуарах слизько, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
За інформацією Гідрометцентру, сьогодні, 2 лютого, очікуються опади, переважно у вигляді дощу, вдень місцями сильні опади. Вночі слабкі ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

3 лютого очікується зміна фази опадів: дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. Вранці та вдень переважно по південній території області сильні опади. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку, слабкі хуртовини. На дорогах ожеледиця. Температури повітря поступово знизяться до від’ємних значень 0-5° морозу.

4-6 лютого збережуться опади від невеликих до помірних у вигляді снігу та мокрого снігу з переходом в дощ. Температури повітря 4 лютого вночі 3-8 морозу, вдень 3 морозу до 2 тепла, 5-6 лютого впродовж доби близько 0 градусів.

«Радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами. Не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - зазначає Віктор Іваніцький, керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії.

Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ