Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Володимир Гройсман: Рухаємося в напрямку виконання програми капітального ремонту доріг

Як повідомляє прес-служба Секретаріату Кабміну, Уряд України і всі дорожні служби послідовно і планово виконують урядову програму капітального ремонту доріг до 2022 року, яка передбачає суттєве підвищення якості доріг в Україні і поєднання обласних центрів сучасними автошляхами.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. 

Глава Уряду сьогодні, 23 квітня, перебуває з робочою поїздкою одразу у трьох областях – Київській, Черкаській та Вінницькій, де оглядає стан будівництва та ремонту доріг. В центрі уваги ділянки трас М-05 ʺКиїв – Одесаʺ та М-12 ʺСтрий-Тернопіль- Кропивницький-Знам’янкаʺ. Ці дороги входять у міжнародний транспортний коридор GO Highway, який має поєднати українські чорноморські порти з польськими портами у Балтійському морі. Роботи з будівництва цього коридору почалися минулого року, і цього року він профінансований окремою бюджетною статтею – 4 млрд грн. За планом, до кінця року системно оновлять шлях від Львова до Умані.

Перебуваючи на трасі ʺКиїв-Одесаʺ, Глава Уряду наголосив, що цей шлях вельми важливий для України. І цього року на відновлення дороги виділяється 800 млн грн.

ʺПеред нами стоїть завдання поєднати обласні центри до 2022 року, і ми послідовно рухаємося в заданому напрямкуʺ, - сказав Володимир Гройсман.

Він звернув увагу, що активний ремонт доріг розпочали доволі рано – завдяки погодним умовам та вчасно проведеним тендерам. І зараз вже готуються нові тендери на нові ділянки. До співпраці долучаються й міжнародні партнери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ