Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Стретович знов відвідає Львівщину

Володимир Стретович хоче особисто ознайомитися з політичною ситуацією напередодні парламентських виборів на Львівщині, зустрітися з активом партії та кандидатами ХДС на виборні посади в органах місцевого самоврядування, відвідати районні партійні організацій.
Володимир Стретович хоче особисто ознайомитися з політичною ситуацією напередодні парламентських виборів на Львівщині, зустрітися з активом партії та кандидатами ХДС на виборні посади в органах місцевого самоврядування, відвідати районні партійні організацій. У неділю, 15 січня, Володимир Стретович зустрінеться з громадськістю та однопартійцями Дрогобича, а в понеділок відвідає Буськ та Броди. Він також братиме участь в обласній позачерговій партійній конференції, яка висуватиме кандидатів від ХДС до обласної ради.
Також у приміщенні Національного Академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької за участю Володимира Стретовича відбудеться традиційний різдвяний заньківчанський вечір. Для всіх львів’ян та гостей міста вхід на зустріч буде вільним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ