Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир В’ятрович став радником голови СБУ

Директор Центру досліджень визвольного руху, представник Українського інституту національної пам’яті, кандидат історичних наук, автор понад 50 наукових та науково-популярних праць з історії українського визвольного руху, Володимир В’ятрович призначений на посаду радника Голови СБ України з науково-дослідницької роботи, – повідомили „Гал-info” у прес-центрі ЦДВР.
Володимир В’ятрович налагоджуватиме роботу з архівними матеріалами з питань визвольного руху та репресій за часів радянської влади, які зберігаються в архівах СБУ. Він координуватиме також дослідницьку співпрацю СБУ з Українським інститутом національної пам’яті, Асоціацією дослідників Голодоморів, неурядовими та правозахисними організаціями.
Він є координатором створеної при Архіві СБУ робочої групи істориків, яка вивчатиме архівні документи про діяльність ОУН і УПА, видатних постатей визвольного руху України з метою оприлюднення документальних першоджерел.
Володимир В’ятрович народився у 1977 році, закінчив історичний факультет Львівського державного університету ім. І.Франка, кандидат історичних наук, тема дисертації: “Закордонні рейди УПА”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ