Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтери акції „Почуйте всі!” зібрали у Львові понад 7 тисяч гривень

Сума зібраних волонтерами коштів у м. Львові в ході проведення Всеукраїнської благодійної акції „Почуйте всі!”, організованої благодійним фондом „Від серця до серця”, – 7427,74 грн, що є на третій позиції серед міст України. Найбільшу суму серед волонтерів Львова, а це 506,40 грн, зібрала студентка філософського факультету за спеціальністю „психологія” ЛНУ ім. І. Франка – Ірина Білик. Повідомили „Гал-іnfо” у БФ „Від серця до серця”.
Нагадаємо, 24 вересня 2006 року у Львові благодійний фонд “Серце до Серця” провів Всеукраїнську благодійну акцію “Почуйте всі!” – збір коштів для закупівля медичного обладнання для дітей з вадами слуху. Волонтери, що мали на собі відповідні ідентифікатори, рухались вулицями Львова, та у свої скриньки збирали кошти. Вони були присутні у найбільш людних місцях нашого міста, а саме: проспекті Свободи, проспекті Шевченка, площі Ринок, вулиці Підвальній, вул. Личаківській, Городоцькій; поруч вокзалів та ринків.
За попередньою інформацією, у Тернополі зібрано 12,7 тис. грн, Рівному – 9,2 тис. грн, Хмельницькому – 4,8 тис. грн, Івано-Франківську – 1,7 тис. грн тощо.
 
Наступним кроком Фонду буде закупівля медичного обладнання, що передаватиметься дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно. Адреси закладів, у котрих знаходитиметься обладнання, будуть оголошені через друковані засоби масової інформації, передачі теле- і радіо компаній, мережу Інтернет та на веб-сторінці Фонду www.fsds.org.ua.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ