Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Волонтери з Львівщини повернулись з 40-ї поїздки на передову

Від Старобільська до Маріуполя – вкотре волонтери львівської «Самооборони» пройшли лінію фронту, щоб передати нашим бійцям найнеобхідніше.

Уже не вперше львівські волонтери відвідують наших захисників під час великих християнських та державних свят. Для бійців кожен приїзд волонтерів – додаткова підтримка та доказ єдності народу і армії. Власне¸ де, як не на передовій, усвідомлюєш ціну незалежності.

Запасні частини до автомобілів, засоби гігієни, іменні передачі, домашні вареники, листи від дітей – усе це було передано захисникам на передовій лінії фронту. Окремий подарунок отримали військовослужбовці новокалинівської бригади армійської авіації – спеціалізований мікроавтобус.

Львів’яни зустрічались не лише зі своїми земляками, які несуть нелегку бойову службу, але й з місцевим волонтерами. Як розповіли мешканки Старобільська Олена та Ольга, вони з перших днів війни надають допомогу нашим воїнам та відстоюють все українське на рідній землі.

«Спершу було не легко, відчувався вплив російської пропаганди. Та нині переважна більшість мешканців Луганщини вже зрозуміла, хто насправді розв’язав цю війну, і кого та що боронить українська армія. А це вже великий прогрес», - зазначила  Олена.

Попри постійні обстріли «#намсвоєробити» – пише про черговий приїзд львівських волонтерів відомий волонтер з Луганщини Юрій Шибков на своїй сторінці в фейсбук.

Отож, мікроавтобус для виконання службових завдань отримала новокалинівська бригада армійської авіації від народного депутата Ярослава Дубневича, який також традиційно особисто долучився до поїздки львівських волонтерів.

Як зазначив командир частини Олександр Новіков, автомобіль їм вкрай необхідний. «Цей мікроавтобус не лише при потребі доставлятиме військовослужбовців до шпиталів, а й допомагатиме виконувати оперативні завдання», - зазначив він.

«Ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати завжди нашому українському війську. Бо українська армія і український народ єдині. Саме волонтерський рух є свідченням цьому. Ми всі прагнемо, щоб наше військо стало максимально модернізованим, максимально підготовленим дати відсіч ворогу і звільнити увесь український край. А це і український Донбас, і український Крим», наголосив Ярослав Дубневич.

Нагадаємо, що нардепи Богдан та Ярослав Дубневич за останні півтора року нашим захисникам на передову вже передали 15 одиниць автомобільної техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ