Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтери запропонували Матіосу купити тепловізор для військових

Українські волонтери, які допомагають армії, звернулися з проханням до головного військового прокурора Анатолія Матіоса купити для військових тепловізор. Про це йдеться у фейсбуці волонтерської організації "Повернись живим".

"Багатьом із вас він знайомий як «Толя-тепловізор». Після того, як минулої осені пів країни пояснювало цьому персонажу закони фізики і принципи роботи військової оптики, більшості з вас головного військового прокурора Анатолія Матіоса представляти точно не потрібно.

Не минуло й року, як про цю «людину-легенду» нам знову нагадали ЗМІ. Цього разу його ім'я привернуло увагу через неабиякий статок, вказаної ним в е-декларації. Звідки взялися задекларовані мільйони - екс-заступник керівника Головного контрольного управління Адміністрації президента Януковича, а нині головний військовий прокурор Анатолій Матіос пояснювати не вважає за потрібне", - йдеться в заяві волонтерів.

У зв'язку із цим вони вирішили відправити Матіосу лист із проханням пожертвувати свій годинник Breguet або будь-який інший дорогий предмет із задекларованих ним. За виручені гроші волонтери зможуть купити як мінімум один тепловізор або відправити їх на придбання реанімобіля.

Такі самі листи відправлено чотирьом іншим багатим прокурорам, у тому числі і генеральному прокурору Юрієві Луценку.

Інформація про те, кому вже відправили звернення, і про отримані відповіді доступна на Google Docs.

Реквізити та контакти організації - на її сторінці у фейсбуці.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ