Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Воля» далі працює в Криму, але не транслює українських каналів

Компанія «Воля» продовжує мовлення в окупованому Криму, при цьому в переліку каналів, які транслює кабельний оператор, немає жодного українського телеканалу. Про це у Facebook повідомив громадський активіст Олександр Аронець.

"Друзі, виявляється, «загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер «Воля», як вони про себе пишуть, досі здійснює господарську діяльність в окупованому Криму – Сімферополі та Севастополі. 
При чому, така діяльність є офіційною, оскільки про це зазначається на офіційному сайті «Волі» (http://volia.com/ukr/)", - зазначив Олександр.

"Втім, це не найважливіше. В переліку каналів, які «Воля» транслює у Сімферополі та Севастополі немає жодного українського телеканалу! І після цього «Воля» сміє називати себе «загальнонаціональним українським провайдером»? Закликаю бойкотувати прислужників окупантів, які допомагають задурманювати голови кримчан трансляцією пропагандистських каналів Росії.
В той час, коли міжнародні компанії бойкотують будь-яку діяльність в Криму, наші "рідні" компанії допомагають окупантам! Ганьба!", - додав він.

Провайдеру ВОЛЯ - бойкот!Друзі, виявляється, «загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер «Воля», як...

Опубліковано Олександр Аронець 26 січня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ