Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Волинські землевпорядники надали понад 100 тис. безоплатних адмінпослуг

Від початку поточного року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Волинській області надали населенню 103,22 тис. безкоштовних адміністративних послуг. Про це інформує прес-служба Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Найчастіше громадяни зверталися щодо реєстрації земельної ділянки, таких послуг спеціалісти надали 45 342. Також надано 40 333 витяги з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки та внесено 11 765 відомостей (змін до них) про земельні ділянки до Державного земельного кадастру .

За надання платних адміністративних послуг працівники землевпорядної служби Волині спрямували до бюджету майже 1,2 млн гривень. Найбільше коштів – 1,04 млн грн – отримано за надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Ще 133,4 тис. грн громадяни сплатили за виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру, допущеної не з вини органу, що здійснює його ведення.

Довідково

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ