Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Витяги про оцінку землі найзатребуваніша з послуг Держгеокадастру, - Кавецький

Працівники Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, впродовж цього року, опрацювали та видали фізичним і юридичним особам 84967 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

«Однією з найбільш затребуваних адмінпослуг Держгеокадастру залишається видача витягів про НГО земельних ділянок, та становить більше половини (51%) від всіх наданих адмінпослуг. Наші фахівці забезпечують процес отримання громадянами адміністративних послуг на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру. Ця послуга надається безоплатно», – зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Із загальної кількості, 77987 витягів замовлено онлайн за допомогою е-сервісів Держгеокадастру та 6980 витягів видано громадянам та юрособам, які звернулися через Центри надання адміністративних послуг (станом на 1 серпня).

Найбільше таких витягів видано у Львівському (26194) та Червоноградському (19917) районах Львівської області.

Нагадаємо, що нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при купівлі-продажу, міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ