Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні пройшов семінар з представниками Геопросторової комісії Великої Британії

Відбувся онлайн-семінар з представниками Геопросторової комісії Великої Британії, організований Держгеокадастром. Про це повідомили в пресслужбі Держгеокадастру.

У рамках співпраці Держгеокадастру із Геопросторовою комісією Великої Британії (Geospatial Commission of the UK) 21 червня 2023 року відбувся онлайн-семінар для представників органів виконавчої влади та інших держателів, відповідальних за створення та оновлення наборів геопросторових даних та метаданих. Загалом у заході взяли участь близько 90 учасників.

Під час семінару члени Геопросторової комісії Великої Британії поділилися своїм досвідом у питаннях впровадження геопросторової стратегії Великої Британії, особливостями співпраці державного та приватного сектору Великої Британії у сфері геопросторової інформації.

Крім того, були представлені практичні приклади застосування геопросторових даних під час Covid-19 (на прикладі взаємодії Картографічного агентства та Агентства охорони здоров’я Великої Британії) та під час надзвичайних ситуацій (зокрема, повеней та спеки).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ