Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волинських ветеранів зведуть із роботодавцями в онлайні

Волинських атовців закликають взяти участь у онлайн-ярмарку вакансій для працевлаштування. Про це повідомив власкор Гал-інфо.
Фото ілюстративне. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як розповіли у програмі реінтеграції ветеранів IREX, сотні учасників бойових дій та соціально відповідальні роботодавці 28 липня зустрінуться і знайдуть одне одного. Для ветеранів – це можливість фінансового та кар’єрного зростання, а для бізнесу – шанс знайти відповідальних, перспективних і талановитих працівників.

«Під час ярмарку бізнес презентує себе та доступні вакансії у своїх компаніях, а ветерани поділяться успішними прикладами та практичними порадами свого працевлаштування. Також заплановані дискусія про успішний досвід найму ветеранів та сесія співбесід ветеранів з потенційними роботодавцями», - зауважили в IREX.

Про актуальність такого заходу свідчить ситуація на ринку праці Волині.

За даними Волинського обласного центру зайнятості, кількість безробітних в регіоні протягом кількох років зростає. Якщо впродовж січня-травня 2019 року було зареєстровано 16 тисяч безробітних, то 2020-го – 20,4 тисячі, 2021-го – майже 23 тисячі.

Натомість кількість вакансій невпинно скорочується. Якщо упродовж січня-травня 2019 року налічувалися майже 18,8 тисячі вакансій, то 2020-го – 12,7 тисячі, 2021-го – трішки більше, ніж 12 тисяч.

Станом на червень 2021 року, на Волині на 2950 вакансій припадало майже 11,5 тисячі безробітних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ