Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волинянам вручили нагороди Президента України

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Волинської ОДА, сьогодні, 23 липня, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив державні нагороди волинянам, які відзначені Президентом України за досягнення у різних галузях.
Фото: Волинська ОДА

Зокрема, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави почесне звання ʺЗаслужений працівник освіти Україниʺ присвоєно Світлані Гаврилюк, професорові кафедри документознавства і музейної справи СНУ імені Лесі Українки, а Почесне звання ʺЗаслужений діяч науки і техніки Україниʺ – Володимиру Дідуху, завідувачу кафедри аграрної інженерії ЛТНУ, доктору технічних наук, професору.

За сумлінну працю та здобутки у сфері охорони здоров'я почесне звання ʺЗаслужений лікар Україниʺ отримала завідувач відділення КП ʺНововолинська центральна міська лікарняʺ Валентина Бевз, а звання ʺЗаслужений працівник охорони здоров’я Україниʺ – операційна медсестра КП ʺЛюбешівська центральна районна лікарня ʺЛюбешівської районної радиʺ Марія Олійник.

Заслуженими донорами України стали Юрій Жих з Ковеля та Василь Кащенюк з Нововолинська. У свою чергу Заслуженим лісівником України став Сергій Бабік, головний лісничий державного підприємства ʺГородоцьке лісове господарствоʺ.

Вручаючи державні нагороди, голова облдержадміністрації подякував волинянам за працю, професіоналізм та відповідальність.

ʺВи заслужили ці державні нагороди, – наголосив Юрій Погуляйко. – Адже у цей непростий для країни час кожен з вас на своєму місці робить посильний вклад задля розвитку України та Волиніʺ.

Також очільник області побажав нашим землякам здоров’я, миру, добробуту та якнайбільше позитивних моменті у житті.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ