Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вперше в європейському конкурсі фотографів переміг представник України

Вперше в щорічному європейському конкурсі фотографів, в категорії "Fashion" переміг український представник. Медійний фотограф Вадим Яцун отримав беззаперечну перемогу серед 30 країн і понад 300 фотографів з усієї Європи. Премія "Fashion Golden Camera" стала першою нагородою такого рівня у Вадима.
Фото Вадим Яцун.

Нагородження, на європейському конкурсі Professional photographer of the Year 2020 року, повинна була пройти 22 березня 2020 рік у Римі. Але, через COVID-19 і карантину в Італії, захід скасували. Через кілька тижнів організатори оголосили переможців онлайн.

"Я щиро радий цій перемозі. Скажу більше, я взагалі не чекав, адже відправляв файли з фотографіями без будь-якої надії. Скажу честно, що подвійно приємним стало те, що український фотограф вперше переміг в номінації "Fashion". В Україні дуже сильні фотографи і, тому, про нас точно повинні знати. Тільки зараз розумію наскільки це важливо брати участь в міжнародних конкурсах. Адже це можливість отримати не тільки справедливу оцінку з зовні, а й отримати колосальну можливість виходу на міжнародний ринок,"- ділиться фотограф Вадим Яцун.

Вадим Яцун в минулому році став повноправним членом асоціації європейських фотографів. Його роботи публікують багато українських та іноземних видань. Нагадаємо, що восени Італійський Vogue розмістив спільну роботу Вадима Яцуна і прими-балерини Катерини Кухар. 

Також, одне фото із серії, яке здобуло перемогу, у себе на сайті розмістив Vogue.it.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ