Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Впродовж навчального року школи і дитячі садочки зібрали на ЗСУ близько 52 млн грн

За час навчального року 2023/2024 у школах і дитячих садочках Львівської громади проводили багато акцій, ярмарків та інших благодійних ініціатив, під час яких вдалося зібрати майже 52 мільйони гривень.

Про це повідомляють в ЛМР. 

«Протягом року наші школи і садочки в той чи інший спосіб допомагали Збройним силам України, бо саме завдячуючи нашим захисникам діти мають змогу вчитися. Дуже дякую всім педагогам, дітям і батькам, які радо підтримували всі ініціативи. Саме завдяки всім вам вдалося зібрати таку вагому суму», – наголосив під час підсумкового ефіру Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львова.

Ключові благодійні і волонтерські ініціативи, які провели впродовж року:

· До 1 вересня управління освіти ініціювало акцію «Замість квітів на 1 вересня – донат на центр дитячої реабілітації UNBROKEN KIDS», завдяки якій вдалося зібрати 10 млн грн.

· Помста Лева. Кошти з ярмарків до Дня міста перетворились на 154 FPV-дрони (майже 2 млн грн).

· У грудні до Дня Миколая школярі передали 2 тонни мандарин для потребуючих діток.

· У травні відбувся проєкт «Незламним мамам», де діти малювали картини, а соціальне ательє «Батерфляй» надрукувало 500 хусток, всі кошти передано на потреби діток.

Також Андрій Закалюк закликав усіх охочих на фестиваль для наймолодших Kinder Fest, який відбудеться у цю неділю на 11 локаціях. Ця подія також є благодійною і має на меті зібрати кошти на дрони для військових. Деталі про цю подію – за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ