Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вп'яте Львів збере понад 400 геймерів та розробників ігор на GameDev Conference

30 січня у Львові на конференції GameDev Conference виступить більше 40 спікерів з України, Білорусі, Румунії. Серед них - представники компаній Ubisoft, Wargaming, Gameloft, Playtika, N-iX, iLogos, Nika Entertainment та інші.

5 потоків конференції - GameDev Business, GameDev Tech, GameDev Art, GameDev Indie, GameDev Evolution - охоплять усі аспекти розробки ігор: від геймдизайну, програмування, арту до паблішингу, просування та історій успіху. Подія традиційно відбудеться в стінах Українського католицького університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35а).

Окрім виступів спікерів, на події відбудеться фінальний тур конкурсу ігор Yodo Game Award, в якому визначать переможців 2015 року в номінаціях: Best Game, Best Indie Game, Best Mobile Game, Best Visual Art, Best Game Design, Best Tech Solution та Best Idea.

До участі вже зголосилися 32 іграшки. Реєстрація триває до 10 січня, а голосування за фіналістів - до 15 січня. Переможці конкурсу отримають квитки на іноземні гейм-конференції.

Досвідчені доповідачі та обмін досвідом - це ще не все, що організатори обіцяють відвідувачам конференції. На вас чекає насичена розважальна програма з іграми й конкурсами, а після офіційної частини організатори запрошують на неформальне afterparty в Хмільний Дім Роберта Домса. 

За тиждень до події, а саме 23-24 січня, відбудеться ігровий хакатон GameJamJar. Це чудова нагода як для професіоналів, так і для початківців поринути у світ розробки ігор і за 24 години створити власну гру. Деталі події очікуйте згодом.

Більше про подію читайте тут   

Контактна інформація за телефоном (095) 205-51-02.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ