Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вранці керівництво Сокальської РДА спробувало потрапити у робочі кабінети

Сьогодні, у понеділок 10 лютого, відбулась спроба керівництва Сокальської РДА потрапити у робочі кабінети, які повторно були опломбовані на виконання рішення Віче від 9 лютого. Повідомила Сокальська Самооборона.

Зокрема, у повідомленні сказано: "До ранку, станом на 8:30, жодного підтвердження виконання бодай однієї з вимог громади (Віче від 23.01.2014 р) не було, отже не були виконані обіцянки голови Сокальської РДА Наталії Карташової дані на Віче 9 лютого. Добровольці Сокальської самооборони і члени Штабу національного спротиву не пустили голову РДА Н.Карташову, І заступника голови П.Савчука, заступників голови РДА Л.Фарин, І.Кущака та керівника апарату РДА М.Христинич до їх кабінетів. Під крики "Ганьба!" вони покинули приміщення.

За деякий час відбулась телефонна розмова прокурора Сокальського району А.Манькута із керівництвом Сокальської райради і Штабу національного спротиву. Згодом відбулас нарада за участі членів Штабу національного спротиву і Сокальської самооборони, на якій був присутній прокурор і керівництво Сокальського РВ ГУМВС у Львівській області. Досягти якогось компромісного рішення не вдалося.

Наразі біля входу до приміщення Сокальської районної ради встановлено намет Сокальської самооборони та зводяться барикади!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ