Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вранці на Львівщині застосували графік погодинних відключень: ключове за добу

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про ситуацію в області за минулу добу.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

▪️ Сирени не оголошували про повітряну тривогу у Львівській області.

▪️ Сьогодні, 6 січня, на Львівщині о 09:00 застосували графік погодинних відключень електроенергії. Дізнатись свою групу та час відключень можна на офіційному сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».

▪️ Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 30 людей.

▪️ До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 505 осіб.

▪️ Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 19 тисяч 125 людей. На в’їзд оформили 25 тисяч 125 осіб, з них українців – 24 тисячі 566.

▪️ Поліція області опрацювала 1071 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

▪️ На Львівщині створять прихисток для осіб, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі або за ознакою статі. Одночасно у ньому зможуть проживати більше ніж 20 осіб. Також у прихистку надаватимуть допомогу медики, психологи і юристи. 

▪️ У Львівському історичному музеї відкрили виставку фотографій, присвячених подіям війни росії проти України у 2022 році. Тут можна оглянути 70 робіт українських, польських та німецьких фотографів, зокрема фото з Маріуполя та Херсона, мітингів українців за кордоном, внутрішньо переміщених осіб, місць обстрілів та битв, деокупованих територій, прощань з військовими. 

▪️ Станом на цю годину на пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Грушів» – вантажівки на в'їзд, автобуси на виїзд; «Краківець» та «Шегині» – автобуси по обидві сторони кордону; «Угринів» – вантажівки на в'їзд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ