Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вступна кампанія - 2018: конкурсні списки абітурієнтів можна перевірити через державний сайт ЄДЕБО

Державне підприємство “Інфоресурс” розробило та ввело в експлуатацію сайт ЄДЕБО, на якому усі бажаючі вже зараз, можуть отримати дані у форматі відкритих даних.

Зокрема, в розділі #ВСТУП2018, мають можливість ознайомитись з інформацією про конкурсні пропозиції закладів освіти на вступну кампанію 2018 року та подані заяви на участь у конкурсному відборі.

Крім того:

– у розділі “РЕЄСТР СУБ’ЄКТІВ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ” доступна інформація про заклади вищої і професійної (професійно-технічної) освіти;

– розділ “РЕЄСТР ДОКУМЕНТІВ ПРО ОСВІТУ” дозволяє перевірити достовірність документів про вищу, професійну (професійно-технічну) і загальну середню освіту;

– у розділі “РЕЄСТР СТУДЕНТСЬКИХ (УЧНІВСЬКИХ) КВИТКІВ” ви можете перевірити достовірність студентських і учнівських квитків закладів вищої і професійної (професійно-технічної) освіти.

Підключення до ЄДЕБО закладів вищої освіти розпочалось з 2012 року, професійних (професійно-технічних) закладів освіти – з 2013 року, а департаментів (управлінь) освіти – з 2014 року.

Станом на 01 липня 2018 року до ЄДЕБО підключено:

– 771 заклад вищої освіти та 717 відокремлених структурних підрозділів юридичних осіб, що надають вищу освіту;
– 1018 закладів професійної (професійно-технічної) освіти та 52 відокремлених структурних підрозділи юридичних осіб, що надають професійну (професійно-технічну освіту);
– 217 інших закладів, що надають професійну (професійно-технічну) освіту або здійснюють професійно-технічне навчання;
– 344 департаменти (управління) освіти.

Власником ЄДЕБО є держава, розпорядником – Міністерство освіти і науки України, а технічним адміністратором – державне підприємство “Інфоресурс”.

Рубрика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ