Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В’язівський: Вирішення питання про перетин кордону не повинно носити радикальний характер, адже блокують пункти пропуску

«Наша Україна» поділяє стурбованість мешканців прикордонних із Польщею територій щодо проблем пов’язаних із перетином кордону, однак шлях вирішення цього питання повинен бути інший. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної організації «Наша Україна», народний депутат Володимир В’язівський. «Гал-info» про це повідомила прес-служба ЛОО «Нашої України».
 «Для Львівщини, як для прикордонної області, питання перетину кордону є пріоритетними і дуже важливими. Водночас, вирішення цього питання не повинно носити радикальний характер. Адже тим самим взагалі блокується перетин кордону. Ряд підприємців з цілої України сьогодні стоять у кількакілометровій черзі. Наша фракція докладає максимум зусиль для пришвидшення ратифікації угоди прикордонного співробітництва з Польщею», – сказав Володимир В’язівський.
За словами народного депутата, у цій угоді передбачено спрощену процедуру отримання візи для перетину кордону певним категоріям населення, в тому числі для осіб, що проживають на прикордонних територіях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ