Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вибір сукні: поради експертів Kasta.ua

Сукня – це саме той одяг, котрий дозволяє підкреслити жіночу індивідуальність, зробити акцент на ключових достоїнствах, а за необхідності – приховати можливі недоліки.

Вибір сукні – доволі відповідальний момент, оскільки потребує врахування низки ключових факторів, зокрема:

  • Фігури;
  • Фасону;
  • Кольору;
  • Сучасних модних тенденцій;
  • Функціональності.

З названих вище параметрів ключовим все ж є саме фігура. Саме від цього, в першу чергу, потрібно відштовхуватись, коли обирається така важлива складова жіночого гардеробу як сукня. Разом з тим, не менш важливим критерієм вибору жіночої сукні є фасон.

Основні фасони суконь

Одним з універсальних варіантів є так звані сукні-трапеції. Вони підходять для будь-якої фігури, а особливо в тому випадку, коли жіноча талія не має чіткого вираження. Подібні сукні, завдяки широкому подолу, візуально роблять ноги більш стрункими, а верхню частину тіла – тендітною та витонченою.

Якщо у жінки відверто масивні плечі, оптимальним вибором є сукні-балони. Проте такі варіанти не слід обирати, якщо у Вас доволі пишні стегна. Однак якщо Ваші стегна мають недостатній об’єм, в такому випадку слід віддати перевагу сукням з басками, проте вони навряд чи підійдуть жінкам, що мають низький зріст.

Жінкам, котрі можуть похвалитися ідеальною талією, можна сміливо обирати сукні Baby Doll. Вони досить зручні та практичні, дозволяють підкреслити красу жіночого тіла, зокрема акцентують увагу на струнких ніжках.

Вдалим рішенням, безсумнівно, буде купити сукню у формі сорочки. Такі плаття ідеально підходять для жінок з будь-якою фігурою, проте не слід обирати такий варіант, якщо у Вас доволі пишні груди. В той же час худощаві дівчата можуть доповнити сукню-сорочку поясом невеликих розмірів.

Звертаємо увагу на матеріал

Якщо з фасоном сукні Ви більш-менш визначились, другим важливим моментом під час вибору є матеріал. На сьогоднішній день жіночі плаття виготовляють з найрізноманітніших матеріалів, котрі мають свої переваги та недоліки. Головне, щоби обране плаття, в котрому почуватиметесь максимально комфортно та невимушено. Приміром, для літнього сезону добре обирати сукні з бавовни. Вони вирізняються відмінними експлуатаційними характеристиками, приємні на дотик, а головне – дозволяють тілу дихати. Непоганим варіантом є плаття з віскозного волокна. Такі сукні мають непогану зносостійкість, добре пропускають повітря та майже не мнуться, що не може не порадувати.

Обираємо сукню на Kasta.ua

Відомий інтернет-магазин Kasta.ua пропонує широке різноманіття стильних жіночих суконь, котрі пошиті виключно з високоякісних матеріалів, вирізняються вишуканістю та дозволять підкреслити Ваш індивідуальний стиль.

Крім того, консультанти магазину завжди готові допомогти підібрати оптимальний варіант плаття, а також надати вичерпну інформацію з того чи іншого питання. Більше того, оплатити покупку можна навіть після отримання посилки, попередньо провівши примірку – якщо з тих чи інших причин сукня Вам не підійде, Ви зможете запросто повернути її.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ