Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вибух у квартирі забрав життя чоловіка (доповнено)

11 листопада близько 15 години до надзвичайників надійшло повідомлення про вибух та пожежу у Львові на вулиці Пасічній, 92 на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в квартирі, що належить Катерині Б., 1927 року народження. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

До місця виклику було направлено 2 АЦ СДПЧ-2 м. Львова, ОВ ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області. Під час вибуху було травмовано чотирьох осіб. Їх з опіками різного ступеня доправили у 8-му Львівську міську клінічну лікарню в опікове відділення. О 19-й годині того ж дня один з травмованих, Володимир Б, 1959 р. н., що отримав 100% опіків тіла, помер.
У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку в квартирі, вибуховою хвилею вибито вікна в кухні. Ймовірною причиною вибуху рятувальники називають необережне поводження з легкозаймистими речовинами (бензин).
Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділів ГУ МНСУ у Львівській області. Виїжджали: 2 АЦ СДПЧ-2 м. Львова, дослідно-випробовувальна лабораторія ГУ МНСУ в Львівській області, відділ дізнання ГУ МНСУ в Львівській області, ОВ ОКЦ ГУ,  слідчо-оперативна група Личаківського  РВВС м. Львова. За фактом ведеться слідство.
Як повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, трагедія сталася з вини п’яного чоловіка. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями встановлено, що цей чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку на побутовому ґрунті та, погрожуючи фізичною розправою, обливав присутніх бензином з п’ятилітрової каністри в приміщенні кухні. Бензин потрапив на вогонь камфорки газової плити. Внаслідок чого стався вибух, і винуватець пожежі отримав 90% опіків поверхні тіла, від яких помер в лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ