Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вибухівки на львівському вокзалі не знайшли. Шукають "підривника". Відео

16 липня о 22:05 невідома особа повідомила правоохоронні органи про замінування Головного залізничного вокзалу станції "Львів" пл. Двірцева, 1, повідомили у прес-служба ДСНС у Львівській області.

У повідомленні особа не висунула жодних вимог, виконання яких могло би відвернути вибух. До місця події оперативно прибули львівські рятувальники, представники міліції та відповідні служби і сили міста Львова.

Для забезпечення безпеки населення з приміщення вокзалу вивели 480 осіб та 120 працівників вокзалу. Представники міліції виставили охорону, припинили доступ сторонніх осіб до вокзалу. Фахівці вибухотехнічного відділу ГУ МВС у Львівській області з метою виявлення вибухового пристрою провели обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу.

В результаті пошукових робіт, які завершилися о 00:10, вибухового пристрою не виявили.  Усього до робіт було залучено 72 особи та 12 одиниць техніки.

У зв’язку з повідомленням про замінування рух поїздів не припинявся.

Мінера шукає львівська міліція. Як повідомила в коментарі УНН речник ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська, чоловік назвався чужим прізвищем, а повідомлення надійшло із таксофону.

"Чоловік телефонував із таксофону, що встановлений на вул. Городоцького, буквально за рогом від будівлі вокзалу. Чоловік назвав ім’я, прізвище та адресу проживання. Проте ця інформація не підтвердилася. Наразі триває досудове слідство. Встановлюються всі обставини та особа "мінера", — сказала Добровольська.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ