Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихідні будуть дощові і без спеки

Українцям прогнозують переважно дощову погоду у вихідні 17-18 червня, температура повітря коливатиметься від 17 до 24 градусів тепла. Про це інформує Українська правда.

У суботу без опадів Український гідрометцентр прогнозує лише Херсонській і Запорізькій областям, а також анексованому Криму.

А у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій областях окремі пориви вітру 15-20 м/с; у Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, вдень і у Вінницькій та Одеській областях місцями сильний дощ.

У неділю, 18 червня, у частині західних і північних областей буде ясна погода, на решті території дощі, а на Вінниччині та Одещині – навіть грози.

Внаслідок дощів 17-18 червня очікується підвищення рівнів води, без негативних наслідків, на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська області), Прута, Сірета, річках басейну Прип'яті, річках Закарпаття. У карпатському регіоні при сильних зливах може сформуватися значний мiсцевий і схиловий сток.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ