Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вихованці Львівського фахового коледжу спорту - переможці Кубку України з веслування

У м. Дніпрі нещодавно паралельно з Кубком України з веслування на байдарках і каное пам'яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської серед дорослих спортсменів були розіграні нагороди і юніорського Кубка - змагалися спортсмени віком до 18 років. Про це повідомили 20 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.

У перегонах на байдарці-четвірці на дистанцію 200 м перемогу здобув екіпаж львів'ян, у якому веслували учениці Львівського коледжу спорту одинадцятикласниця Аліса Коротаєва та десятикласниця Софія Поцюрко.

Минулорічний випускник коледжу Мар'я Река у парі з житомирянкою Тетяною Смиловенко переміг у двомісному каное (змішані екіпажі) на 500 м, а його колишній однокласник Юрій Шутяк - у каное-одиночці на 200 м.

Учениця 10 класу Вікторія Дячук та минулорічна випускниця Сандра Перевізник не мали собі рівних у байдарці-двійці на 1000 м.

Срібними призерами юніорського Кубка стали одинадцятикласник Максим Літинець у байдарці-двійці на 200 м та Юрій Шутяк у каное-двійці на 1000 м.

Максим Літинець посів ІІІ місце у байдарці-четвірці на 200 м. Бронзові медалі вибороли також учениця 11 класу Ольга Василів і Сандра Перевізник у байдарці-четвірці на 200 м та дев'ятикласник Артем Ямковий у каное-двійці (змішані екіпажі) на 500 м.

За підсумками змагань команда Львівської області впевнено перемогла у загальнокомандному заліку, набравши 934 очки. На другому місці збірна Києва - 776 пунктів, третя - Миколаївська обл. - 730.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ