Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Викладачі ПТУ Стрия провели попереджувальне перекриття траси Київ-Чоп

Понад 300 працівників ПТУ міста Стрий Львівської області перекрили міжнародну трасу Київ-Чоп. Педагоги протестують проти переведення професійно-технічних училищ на фінансування з місцевих бюджетів.

В коментарі для Гал-інфо Лілія Андруневчин, голова профспілки ВПУ № 35 м. Стрия, пояснила, що основна мета цієї акції вкотре привернути увагу чиновників Стрия, Львова та України до проблеми фінансування ВПУ.

7 червня викладачі ПТУ Стрия обіцяють перекрити трасу Київ-Чоп

Працівники чотирьох Стрийський професійно-технічних училищ перекрили трасу Київ-Чоп орієнтовно з 13 до 15 години. Потім освітяни вирушили до міської ради Стрия. Оскільки акція носила попереджувальний характер, то перекриття здійснювалося в місця яке мало об'їзди, це не викликало критичних незручностей.

Все чого домоглися освітяни на даний момент, це обіцянки місцевої влади винести на розгляд сесії питання про перерозподіл коштів на забезпечення ПТУ. Сесія запланована на 14 червня. Але враховуючи існуючу велику заборгованість і обмеженість бюджету це жодним чином не вирішить існуючої проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ