Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Викладачка Харківської академії культури висловила у соцмережі своє захоплення Путіном

Доцентка Харківської державної академії культури Наталя Сємєйкіна під одним із дописів у соціальній мережі Facebook позитивно висловилася про російську військову агресію в Україні та, зокрема, про президента РФ Володимира Путіна.

Фото: facebook.com/semeikina

Про це інформує ТСН.

Волонтерка благодійного фонду "Харків з тобою" Ребека Бека на своїй сторінці у Facebook поширила публікацію про те, "чому Путін лізе в Україну" та про "захист російськомовних громадян".

Наталя Сємєйкіна прокоментувала допис. Вона написала російською мовою:

"Випендрьож і більше нічого. А куди лізуть не російськомовні?" 

Фото: facebook.com/semeikina

Фото: facebook.com/semeikina

Цей коментар викликав обурення в інших користувачів соцмережі. Вони намагалися пояснити викладачці, про що йдеться в публікації. Проте вона написала російською:

"Полізли на Донбас Турчинов і вся банда. У мене там повно студентів, які пишуть правду. Добре, що є Путін, може всіх не добʼють".

У коментарях викладачку назвали "ватницею". Натомість вона відказала:

"Треба ще заслужити називатися ватою, оскільки у вас і таких визначень не буде. Нічого за 30 років самі не зробили і не навчилися. Тільки ображати і горлати кричалки. Принесіть щось таке, щоб з країни ніхто нікуди не тікав, нормально працював, навчався і лікувався. Особливо якщо з інтелектом не дуже".

У відповідь на це волонтерка запитала у Сємєйкіної "де та була останні 30 років?" і "що хорошого вона за цей час зробила для держави Україна?" Проте Сємєйкіна нічого не відповіла.

Згодом викладачка видалила свої коментарі, але місцеві ЗМІ встигли зробити їхні скриншоти.

У Харківській державній академії культури обурені і ображені висловлюваннями Наталі Сємєйкіної і переконують, що не поділяють її думок.

"Академія культури не має стосунку до подібних висловлювань. На сьогодні цим питанням займається СБУ. Ми проведемо роз'яснювальну роботу з працівниками закладу, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому", - прокоментував ТСН.ua перший проректор ХДАК Юрій Лошков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ