Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконавчий комітет прийняв низку бюджетних рішень

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік», «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади» та «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік».
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Частково прийняті зміни внесуть на розгляд сесії Львівської міської ради.

«Відповідно до розпорядження Львівської ОДА передбачена субвенція до бюджету Львівської МТГ в сумі 271 тис. грн для надання одноразової адресної допомоги на придбання навчальних приладів дітям з багатодітних і малозабезпечених сімей. Також пропонуємо збільшити видатки департаменту економічного розвитку на суму 25 тис. грн на заходи пов’язані з економічною діяльністю, за рахунок зменшення витрат управлінню комунальної власності, і пропонуємо зробити перерозподіл коштів на суму 8 млн 162 тис. грн.

Також пропонується схвалити перед сесією збільшення видатків управлінню охорони здоров’я на програму в галузі охорони здоров’я на суму 1 млн 158 тис. грн за рахунок зменшення резервного фонду; збільшити видатки управлінню культури на 1 млн 156 тис. грн на співфінансування проектів, які перемогли за програмою українською культурного фонду; і погодити департаменту економічного розвитку з метою підтримки малого і середнього бізнесу надання обласному бюджету субвенції на суму 1,6 млн грн для реалізації пілотного проекту спільно з фондом розвитку підприємництва», - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Також буде виділено з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади кошти в сумі 276 602,00 грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів даху будівлі № 42 на пл. Ринок.

І відповідно до пропозицій головних розпорядників коштів виконавчий комітет підтримав рішення «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ