Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконавчий комітет ухвалив 3 рішення у сфері містобудування: деталі

Сьогодні, 5 листопада, виконавчий комітет ухвалив три питання зі сфери містобудування, одне питання не знайшло підтримки серед членів виконкому. Ще один проєкт рішення перенесли під час формування порядку денного виконкому.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Отже, прийняли такі рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво виробничих, складських, адміністративних та офісних будівель на вул. Бескидській (кадастровий номер 4610137200:08:012:0105) у м. Львові, призначеній для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво будівель ринкової інфраструктури на вул. Городоцькій, 355-А у м. Львові на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136300:05:010:0057), призначеній для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво закладу торгівлі – гуртівні-складу на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача (В) на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136900:09:009:0123), призначеній для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

Не підтримали члени виконкому рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Сім інвест» громадсько-житлового комплексу з трансформаторною підстанцією зі знесенням наявних споруд на вул. Науковій, 7 у м. Львові».

А питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Семчук Ж. В. нежитлових приміщень технічного поверху нежитлового будинку на вул. П. Чайковського, 17 у м. Львові під апартаменти тимчасового проживання» було перенесено під час формування порядку денного виконкому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ