Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком ЛМР погодив зведення багатоповерхівки на Зеленій

Сьогодні, 26 листопада, у Львові прийняли низку рішень у сфері містобудування. Зокрема, члени виконкому підтримали 6 рішень, а також перенесли розгляд одного питання з містобудівного блоку.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Зокрема, ухвалили проєкти рішень:

- Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Квадрига-4» багатоквартирного житлового будинку (секція № 1) з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Зеленій, 111 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

«Йдеться про нежитлову будівлю на вул. Зеленій, а також про інші будівлі, які знаходяться позаду неї. Існуючий нежитловий об’єкт пропонується зберегти із нежитловою, офісною функцією, а також додати об’єм зверху для офісних приміщень і великий конференц-зал. Замість технічних будівель, пропонується сформувати об’єкти змішаного використання – знизу з комерцією, зверху – з житловими квартирами. Передбачене формування офісного подвір’я всередині та громадського простору, що виходить на вул. Зелену.

Цим об’єктом передбачено для соціальних потреб приміщення денного перебування дітей в секції новозбудованого об’єму. Так само до нас надійшов гарантійний лист про те, що забудовники гарантують після завершення будівництва передачу 300 м2 площі для потреб міста. В цій частині маємо бібліотеку №40, якій потрібні приміщення, і є позиція управління культури перенести туди філію міської бібліотеки», - зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Відтак відповідне рішення прийняли із правками, зокрема, у частині першочергового проведення реконструкції вже існуючої будівлі.

- Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Квадрига-4» багатоквартирного житлового будинку (секція № 2) з вбудованими приміщеннями громадського призначення, приміщеннями для тимчасового перебування дітей та підземними паркінгами на вул. Зеленій, 111 у м. Львові (прийняте із відповідними зауваженнями).

- Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Квадрига-4» багатоквартирного житлового будинку (секції №№ 3, 4) з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Зеленій, 111 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд (прийняте із відповідними зауваженнями).

- Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Квадрига-4» за рахунок надбудови лабораторно-камерального корпусу «А-4» (№ 5 на генплані) під громадську будівлю на вул. Зеленій, 111 у м. Львові (прийняте із відповідними зауваженнями).

- Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Векляком А. В. стоматологічного кабінету (приміщення квартири № 51) з розширенням та приєднанням квартири № 55 на вул. Дністерській, 16-А у м. Львові.

- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.11.2019 № 1025.

Також члени виконавчого комітету перенесли розгляд питання «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.01.2020 № 11».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ