Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Виконком НОК висловлює глибоку стурбованість щодо можливої ліквідації Міністерства молоді та спорту

Виконком Національного олімпійського комітету України висловлює глибоку стурбованість щодо можливої ліквідації Міністерства молоді та спорту, - прес-служба НОК.

У відповідальний період підготовки до Ігор ХХХІ Олімпіади, яка вже за 133 дні розпочнеться в бразильському Ріо-де-Жанейро, такий крок може поставити під загрозу ефективність забезпечення належного підготовчого процесу та великого спектру організаційних питань, пов’язаних з цим.

Більше того, як свідчить досвід численних минулорічних трансформацій, відсутність центрального органу виконавчої влади, що опікується питаннями фізичної культури та спорту, ставить під загрозу як розвиток спорту вищих досягнень, так і  забезпечення фізичної культури як основного чинника здоров’я нації.

Українські спортсмени попри різні труднощі продовжують прославляти нашу країну в світі, а на честь їх перемог над найпрестижнішими світовими аренами підіймається державний прапор та лунає гімн України.

З огляду на те, що розвиток фізичної культури і спорту є одним із пріоритетів державної політики Національний олімпійський комітет виступає за збереження Міністерства молоді та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ