Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Виконком повернув евакуатори: примусове транспортування автомобіля обійдеться у майже 290 грн

Сьогодні, 18 січня, виконавчий комітет львівської міської ради прийняв рішення «Про затвердження положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури міста Львова».

Цим рішенням затвердили розрахунок витрат на здійснення одного переміщення транспортного засобу, що складає 289,98 грн. 

За словами заступника начальника юридичного управління ЛМР Мирослава Гавриляка, акт огляду та тимчасового затримання підписує представник ДАІ і Протокол про адміністративні правопорушення також буде підписувати працівник ДАІ. Він також зауважив, що положення удосконалили відповідно до рішення суду, опрацювали його з прокуратурою та Львівським міським управлінням міліції, ДАІ.

Положення врегульовує процедуру здійснення переміщення транспортних засобів у таких випадках: якщо він спричинює (може спричинити) виникнення надзвичайних ситуацій на вулицях міста; перешкоджає дорожньому руху автотранспорту та міського пасажирського транспорту та припаркований не у спеціально відведених місцях для паркування транспортних засобів; під час реагування на надзвичайні ситуації, аварійні ситуації, аварії чи некласифіковані події, що становлять загрозу для довкілля, життя, здоров’я та порушення нормальних умов життєдіяльності населення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ