Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком затвердив договір реконструкції трамвайного депо

Виконком Львівської міської ради затвердив інвестиційний договір щодо "Реконструкції трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору"
Ще один крок до Lem Station. Сьогодні, 4 січня, виконавчий комітет затвердив інвестиційний договір щодо інвестиційного проекту "Реконструкції трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору". Сума інвестицій не менше 30 млн. грн в проект з боку інвестора. Наступний крок — підписання договору оренди між УКВ та інвестором.
"Напрацювання майже впродовж трьох років дало свій результат, яким є підписаний інвестиційний договір між ТзОВ "Лем Стейшн" і "Львівелектротрансом". Ми його виносимо на затвердження, і наступним кроком буде підписання договору оренди між управлінням комунальної власності і ТзОВ "Лем Стейшн", — розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку.

"В інвестиційному договорі чітко передбачено, що сума інвестицій має бути не менше 30 млн. грн. і окремо рахується сума оренди після того, як буде введено експлуатацію будівлі і споруди. Чітко прописано те, що у випадку введення в експлуатацію хоча б однієї будівлі чи споруди, одразу підключається орендна плата і по загальним підрахункам це може складати більше ніж 100 млн. грн. Тобто загальна сума інвестицій — це приблизно 130 млн. грн.і більше". І враховуючи цю площу у розмірі 5400 м², ми передбачаємо, що інвестицій буде набагато більше ніж 30 мільйонів", — додала Ірина Кулинич.

"Ця частина інвестиційного договору працює за загальним правилом, тобто орендна плата нараховується за формулою від вартості приміщень, які передаються в оренду. Ми зафіксували рішенням сесії міської ради стабільну орендну плату, яка не буде збільшуватися зі збільшенням вартості приміщень, так як це є частка міста.. Натомість інвестор поступається тим, що вони наперед відмовилися від можливості викупити цей об’єкт. Тобто він залишається в комунальній власності", — розповіла Гелена Пайонкевич, директор юридичного департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ