Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Виконком затвердив план заходів цивільного захисту на 2022 рік

Сьогодні, 18 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив План основних заходів цивільного захисту Львівської міської територіальної громади на 2022 рік та організаційно-методичних вказівок з підготовки населення Львівської міської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях на 2022-2023 роки, інформує кореспондент Гал-інфо.

Відтак, виконком затвердив план основних заходів цивільного захисту Львівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Також організаційно-методичні вказівки з підготовки населення Львівської міської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях на 2022-2023 роки.

Голови районних адміністрацій, начальники спеціалізованих служб цивільного захисту, керівники суб’єктів господарювання протягом 2022 року мають забезпечити виконання Плану основних заходів цивільного захисту Львівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Зазначимо, цей план заходів та організаційно-методичні вказівки, як і щорічно, передбачають заходи із забезпечення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту, її функціональних і територіальних підсистем до виконання завдань за призначенням; підготовку керівного складу і фахівців органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту; навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також здійснення контролю за станом впровадження заходів цивільного захисту на державному, регіональному та місцевому рівні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ